fbpx
Piese de schimb la prețuri reale și fără risc de nepotrivire? AutoMotor este soluția!
Piese de schimb la prețuri reale și fără risc de nepotrivire? AutoMotor este soluția!
3 iulie 2020
cum alegem anvelopele
Cum alegi anvelopele potrivite?
7 octombrie 2020
Show all

AutoMotor SM – Magazin on-line de piese auto? Firmă de consultanță? Sau ambele?

comanda piese auto

Comanda Piesa Auto care ti se potriveste!

Ai nevoie de o piesă de schimb pentru mașina ta însă nu ai timpul să mergi într-un magazin fizic și nici cunoștințele necesare pentru a face o alegere corespunzătoare. În acel moment, te hotărăști să accesezi un magazin on-line cu piese auto. Cum știi exact ce piesă este potrivită pentru mașina ta? Te uiți în cadrul secțiunilor dar găsești prea multe modele. Și ai avea nevoie să te consulți cu cineva.

Este un scenariu cunoscut iar AutoMotor SM a apărut tocmai din dorința de a rezolva această problemă.

AutoMotor SM – propriul tău departament de achiziții

Ce facem noi mai exact? Ne-am propus să funcționăm ca propriul tău departament de achiziții. În momentul în care ne comunici nevoia, o echipă de specialiști se va ocupă să îți ofere consultanță, în mod gratuit. Ei vor identifica piesele potrivite, revenind la tine cu o ofertă specială și ajutându-te să iei decizia potrivită.

Ulterior alegerii, ne vom ocupa ca piesa de care ai nevoie să ajungă cât mai rapid la tine astfel încât reparația mașinii să dureze mai puțin.

AutoMotor SM – triple beneficii

Te întrebi de ce merită să ne oferi încrederea ta? Îți spunem că vei beneficia de multiple beneficii.

  1. Suntem un magazin fizic la doar un click distanță.

La noi doar procesul este virtual pentru a putea ajunge rapid la tine indiferent unde te afli. În schimb, dispunem de un magazin propriu de piese auto, atât românești cât și străine, pentru toate mărcile. Prin urmare, nu mai pierdem timp să căutăm furnizori deoarece o mare parte dintre produse sunt în stoc iar pe restul le putem aduce rapid.

  1. Îți oferim o ofertă personalizată în maxim 20 de minute.

Tot ce trebuie să faci este să ne comunici nevoia ta. Aceasta va fi preluată de o echipă de consultanți specializați care va ști să identifice cele mai potrivite piese pentru mașina ta, revenind cu o ofertă personalizată în maxim 20 de minute. Prin urmare, nu mai este nevoie să pierzi timp căutând modelul corespunzător și făcând comparații. Noi ne ocupă de tot procesul și facem acest lucru gratuit. Pentru că ne pasă. Pentru că ne dorim ca atunci când primești coletul să fii mulțumit și să te ajute să îți rezolvi problema iar mașina ta să redevină funcțională cât mai repede.

  1. Avem grijă să livram coletul rapid.

Ne ocupăm să trimitem comanda cât mai rapid astfel încât  să poți duce piesele la mecanic în cel mai scurt timp. Știm cât de importante este mobilitatea pentru tine. În plus, timpul înseamnă bani iar noi ne-am propus să te ajutăm să economisești.

Nu îți cerem să ne crezi ci doar să accepți provocarea de a ne testa? Suntem siguri că vei vedea cum putem transforma un proces complicat într-unul simplu și rapid.

AutoMotor SM – Magazin on-line de piese auto? Firmă de consultanță? Sau ambele?