fbpx

Primesti oferta personalizata și analizată de profesioniști și astfel ești sigur că vei primi piesa corectă.
Mașina ta nu va rămâne pe rampă.Mediul on-line ocupa un rol din ce în ce mai important în viețile noastre.

Comenzile făcute cu un singur click au devenit preferatele multor persoane.

Ce se întâmplă în momentul în care ai nevoie urgent de o piesă auto, te orientezi către un magazin on-line însă atunci când îți este livrată realizezi că nu este ceea ce ai nevoie?

Automotor SM a luat naștere tocmai ca o soluție viabilă la această problemă și își propune să funcționeze ca propriul tău departament de achiziții!


De ce?

În primul rând, pentru a identifica piesa auto care corespunde modelului mașinii tale, este nevoie de o analiză făcute de specialiști cu experiență. Însă, din pacate, majoritatea magazinelor on-line afișează produsele fără indicații speciale. Prin urmare, comanzi o piesă însă poți risca să nu se potrivească și să rămâi cu mașina la reparat, pe rampa. Trimiți produsul înapoi și comanzi altul. Toată procedura înseamnă timp și bani pierduți.

Pe de altă parte, în cazul în care alegi să achiziționezi produsele de la mecanicul auto riști să plătești mai mult deoarece, în general, apare un dublu adaos comercial.


Și atunci, ce este de făcut?

Nimic mai simplu! AUTOMOTOR SM este soluția optima ce vine ca răspuns la mai multe problem cu care te poți confrunta.

De fiecare dată când ai nevoie primești imediat o ofertă personalizată, realizată de specialiști, având siguranța că vei comanda piesa corectă, fără ca mașina să rămână blocată în service mult timp.

În plus, economisești bani deoarece nu vei mai plăti adaosul comercial pus de mechanic pentru produsul comandat.


Experiență &
Profesionalism


Iar în acest fel site-ul nostru rezolva mai multe probleme cu care te poti confrunta:

 • Primesti oferta personalizata și analizată de profesioniști și astfel ești sigur că vei primi piesa corectă. Mașina ta nu va rămâne pe rampă.
 • Economisești bani deoarece, astfel, mecanicul nu își va pune adaos pe produsul comandat.
 • ai la dispoziție propriul tău departament de achiziții, care lucrează pentru tine, oferindu-ți soluțiile optime calitate-preț fără să plătești nimic suplimentar.
 • Prin urmare – RISCURI 0. Mai ales că solicitarea unei oferte persoanlizate este GRATUITĂ!

  Pentru că munca în echipă este combustibilul care permite oamenilor obișnuiți să obțină rezultate neobișnuite, te invităm să faci cunștință cu echipa AUTOMOTOR SM.

  Să îți prezint echipa noastră. Ea este formată din 5 oameni dintre care 4 se ocupă de preluarea comenzilor on-line pentru ca tu să primești un răspuns profesionist, în cel mai scurt timp.

  Site-ul automotor-sm.ro aparține Companiei AutoMotor. Compania are 3 locații în Satu Mare și peste 9 ani de experiență în domeniu.

  Totul pentru că îți livrăm calitate nu doar promisiuni.